Restart Lifestyle

Online Coaching

Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of jouw algehele gezondheid wilt verbeteren, transformeer nu met Restart Lifestyle coaching plan en op naar jouw perfecte lifestyle!  Al vanaf 199,95 (24 maanden) per maand inclusief toegang tot de Restart App.

Vorig jaar besloot ik dat ik me niet langer moe en lusteloos wilde voelen. Ik heb Sem van Restart Lifestyle gevraagd om mij te coachen om fit te worden. Beste keus ooit! Trainen met Sem is echt leuk en afwisselend, altijd positief, respectvol en Sem legt oefeningen duidelijk uit. Doordat je regelmatig een nieuw trainingsschema krijgt, wordt het nooit saai en blijf je uitgedaagd. En het werkt! ik voel me fit en sterk en met de lifestyle- en voedingstips ben ik ruim 10 kg afgevallen. Maar het belangrijkste is dat ik weer lekker in m’n vel zit en met plezier sport. Mijn advies 🙂 doe als ik en schrijf je in! Je zult jezelf dankbaar zijn!

Monique Zuijderduijn
Monique Zuijderduijn
2023-06-28
Sinds 2018 heb ik een sport abonnement en sporte ik 1 of 2 keer in de wee.Ik probeerde er ook bij aftevallen maar geen grammetje eraf! En zag en voelde geen resultaat. 3 maanden geleden kwam ik in gesprek met Samy en vroeg wat doe ik verkeerd? En zo spontaan als Samy is zei hij kom een keer langs! Zo gezegd zo gedaan. En dan hoor je dat je al die jaren toch echt iets verkeerds heb gedaan. Nu 3 maanden verder door een trainingschema en een voedingschema, en ik kan en mag nog best veel eten ben ik 9 kilo afgevallen en voel me zelf veel fitter. Ik raad iedereen aan die geen resultaat boeken en vastlopen bij hun sporten om een afspraak te maken bij Restart. Je mag en kan ze altijd aanspreken als ze in de sportschool rond lopen.
Nina Hoogkamer
Nina Hoogkamer
2023-06-12
In september heb ik me ingeschreven bij Restart Lifestyle. Ik was ruim 9 kilo afgevallen en ik wilde graag weer aankomen op de juiste manier. Sporten deed ik nooit, hier had ik geen motivatie voor.. Echter toch besloten om het via deze weg te doen. Met behulp van voedingstips en trainingen ben ik weer terug op mijn oude gewicht, alleen nu ook nog eens een stuk fitter. Samy is erg geduldig, legt de oefeningen goed uit en steeds weer opnieuw als dit nodig is. Ik ben blij met de progressie die ik gemaakt heb en ik ben benieuwd welke progressie ik nog ga maken met behulp van Samy.
Mitchell faber
Mitchell faber
2023-06-05
Sem Sersam was een hele fijne Personal Trainer. De begeleiding en trainingsschema’s waren altijd uitstekend. Mijn techniek bevorderde snel en ik ging dankzij zijn trainingsschema’s doelgericht aan de slag.
emrah aygun
emrah aygun
2023-05-30
Ongeveer 1.5 jaar heb ik PT gehad. Ik ben enorm blij met het resultaat. Toewijding, motiveren en uitdagen zijn de eerste woorden die bij me naar boven komen bij Restart Lifestyle.
Susan Hartog
Susan Hartog
2023-05-12
Personal trainer die enthousiast is. Goed op de hoogte van de laatste ontwikkeling. Trainingen geeft die passend zijn bij je doel.
Konrad Henke
Konrad Henke
2023-04-05
Professionele trainers, goede begeleiding, mannen met verstand. Binnen 6 maanden mijn doelen behaald. Heb andere gezien die magische veranderingen hebben gehad.
Daniël Z.
Daniël Z.
2023-03-24
Hier behaal je tenminste wat in het leven! #RestartLifestyle #pumpings #lightweight
Wouter Swart
Wouter Swart
2023-03-23
In een halfjaar, veel progressie gemaakt door samen te werken met Sem Sarsam. Een goeie PT, en een goeie jongen die het uiterste je wilt halen met elke traingsessie.

Er bestaat geen excuses om niet
voor een gezonde lifestyle te gaan!

Hoewel het waar is dat coaching tijdsbesteding vereist, kunnen de voordelen van coaching individuen helpen hun tijd beter te benutten en de productiviteit op de lange termijn te verhogen. Een goede coach kan cliënten helpen hun tijd te prioriteren, duidelijke doelen te stellen en strategieën te ontwikkelen om deze efficiënt te bereiken.

Coaching kan nuttig zijn voor iedereen die positieve veranderingen in zijn leven wil aanbrengen, ongeacht leeftijd of levensfase. Een goede coach stemt zijn aanpak af op de unieke behoeften en omstandigheden van het individu en kan cliënten helpen uitdagingen te overwinnen en hun doelen te bereiken.

Hoewel niet alle coachingrelaties succesvol zijn, is het belangrijk om de redenen te overwegen waarom coaching in het verleden misschien niet heeft gewerkt. Het kan een slechte match met de coach zijn geweest, een gebrek aan inzet of inspanning van de kant van de cliënt, of simpelweg een verschil in verwachtingen. Het is de moeite waard om andere coachingsopties te onderzoeken om te zien of er een betere match kan worden gevonden.

Hoewel zelfredzaamheid een waardevolle eigenschap is, kan het werken met een coach waardevolle inzichten, feedback en ondersteuning opleveren. Coaches kunnen een frisse kijk op uitdagingen bieden, cliënten helpen blinde vlekken te identificeren en verantwoording af te leggen om ervoor te zorgen dat er vooruitgang wordt geboekt.

Hoewel coaching een investering kan zijn, bieden veel coaches een scala aan pakketten en prijsopties voor verschillende budgetten. Bovendien kunnen de voordelen van coaching ruimschoots opwegen tegen de kosten in termen van betere prestaties, meer zelfvertrouwen en meer succes.

Hoewel het geweldig is om in je eentje vooruitgang te boeken, kan het werken met een coach die vooruitgang helpen versnellen en onderweg waardevolle ondersteuning bieden. Een coach kan u helpen blinde vlekken te identificeren, strategieën te ontwikkelen om uitdagingen te overwinnen en ervoor te zorgen dat u uw potentieel optimaal benut.

Het is normaal om aarzelend te zijn bij verandering, maar coaching kan waardevolle ondersteuning en ondersteuning bieden

Het is belangrijk om een coach te vinden die aansluit bij uw doelen en waarden, maar veel coaches bieden gratis consultgesprekken om hun aanpak te bespreken en te bepalen of ze goed bij u passen. Bovendien zijn veel coaches opgeleid om hun aanpak aan te passen aan de behoeften en voorkeuren van het individu.

Hoewel coaching een investering kan zijn, bieden veel coaches een scala aan pakketten en prijsopties voor verschillende budgetten. Bovendien kunnen de voordelen van coaching ruimschoots opwegen tegen de kosten in termen van betere prestaties, meer zelfvertrouwen en meer succes.

Hoewel het ontmoedigend kan zijn om je open te stellen voor een vreemde, zal een goede coach een veilige en vertrouwelijke ruimte bieden aan cliënten om hun uitdagingen te onderzoeken en aan hun doelen te werken. Bovendien kan coaching cliënten helpen zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden op te bouwen die hen op alle gebieden van hun leven ten goede kunnen komen.

Genoeg gelezen, tijd voor actie!

Laten we samen kijken wat het beste bij jou past!

Tarieven

 Personal Training (PT)PT met onderhoudOnline CoachingOnderhoud
Maandelijks tarief vanaf:€ 45Vanaf €140 per maand€ 60€ 80
Trainingschema’sx
Logboekx
Update’s voor je TrainingsschemaN.V.T.Tot 1x per week4 weken4 weken
Aantal keer personal trainingAfhankelijk van PakketTot 12x per maandN.V.T1
Personal Training Duratie45-60 min60-90 minN.V.T60-90 min
Voedingsplanx
Premium body metingxX
Meetlint metingxx

Nieuw! Online coaching en personaltraining met online coaching klanten krijgen toegang tot de Restart Lifestyle app voor Android & iOS.

Restart Lifestyle

Plan je gratis intake voor

Coaching Plan

Ontvang gratis 5 tips voor een strakke buik

Wij spammen niet. Door de tips aan te vragen gaat u akkoord met onze privacy statement en algemene voorwaarden. Door de tips aan te vragen zullen wij uw persoonsgegevens gebruiken volgens ons privacy statement. Wij zullen u ook eenmalig benaderen om u meer te vertellen over wat Restart Lifestyle te bieden heeft. Dit zullen wij via mail doen. Wilt u onze privacyverklaring lezen? Dat kan u hier doen.