Een frisse start met

Online Coaching

Jouw persoonlijke trainer, digitaal.

Wat is het?

Online coaching bij Restart Lifestyle is een digitale service waarbij je vanaf een keer per week met een personal trainer kan bellen voor advies. Tijdens deze sessies kan je vragen stellen over je training, voeding en algemene gezondheid. Je personal trainer kan je ook helpen met het opstellen van een trainingsplan en het bepalen van realistische doelen. Het doel van online coaching is om je te helpen op weg naar een gezonde en fit levensstijl. Door regelmatig te communiceren met je personal trainer, krijg je professioneel advies en ondersteuning om je doelen te behalen.

Ons team

Bij Restart Freestyle staan we trots op ons team van ervaren coaches. Onze coaches zijn gepassioneerd en professioneel, en staan altijd klaar om je te helpen bij het behalen van je gezondheids- en fitheidsdoelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of gewoon wilt leren hoe je een gezonde levensstijl kunt behouden, onze coaches hebben de kennis en expertise om je te helpen. Zoek je een persoonlijke begeleiding en motivatie om je doelen te bereiken? Ons team staat voor je klaar!

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven? Laat hier je e-mailadres achter en we sturen je direct na bevestiging van je e-mailadres onze prijslijst naar je toe.

Door het aanmelden ga je akkoord met onze privacy policy. Ook meld je jezelf direct aan voor onze nieuwsbrief. We beloven je niet te spammen en je kan jezelf direct afmelden.

Contact

Wil jij je aanmelden bij Restart Lifestyle of heb je nog een paar vragen? Maak je geen zorgen! Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever direct bellen? Je kan ons tijdens werkuren bellen op +31 6 36467141

Restart Lifestyle

Ontvang gratis 5 tips voor een strakke buik

Wij spammen niet. Door de tips aan te vragen gaat u akkoord met onze privacy statement en algemene voorwaarden. Door de tips aan te vragen zullen wij uw persoonsgegevens gebruiken volgens ons privacy statement. Wij zullen u ook eenmalig benaderen om u meer te vertellen over wat Restart Lifestyle te bieden heeft. Dit zullen wij via mail doen. Wilt u onze privacyverklaring lezen? Dat kan u hier doen.